Als Sara met haar man van het leven wil gaan genieten krijgt hij een functie die hem volledig in beslag neemt. Wanneer haar leventje een sleur wordt krijgt Sara op haar werk Jasper aan de lijn en ze voelt zich meteen tot hem aangetrokken.

 

In een overmoedige bui stuurt ze hem een lijst met uitdagende vragen die hij tot haar verbazing allemaal beantwoordt en als ze voor haar werk overnacht in een hotel, staat hij ineens voor haar deur. Dan wordt er plotseling een collega op gruwelijke wijze vermoord.

 

Zeg nooit nooit! is een thriller over beheersing, ontrouw en moord.

 

 

In onze maatschappij waar filler en plastische chirurgie heel gewoon is geworden, vallen jongeren met een gehavend uiterlijk buiten de boot. 

Tanja heeft haar brandwonden geaccepteerd, maar leven met littekens is moeilijk.  Net zoals haar vriendinnen verlangt ook zij naar een vriendje.

 

Leonie schaamt zich voor haar littekens die ze altijd onder haar kleding verstopt. Als haar vriendje meer wil dan zoenen verbreekt ze de vriendschap.  

Jort begint een verhouding om een weddenschap te winnen.  

En is Mike nog steeds dat vervelende ventje van vroeger?

 

Bestellen? 

Stuur even een mailtje. 

Nog niet beschikbaar als E-BOOK

 

Zit jij wel eens met vragen over hoe doe ik dit of doe ik dat? 

Zegt iemand wel eens wat vervelends over jou en je brandwonden? Praat jij wel met iemand over je brandwonden? Hoe het ongeluk gebeurde of hoe akelig die littekens zijn? Hoe reageren jouw vriendinnetjes of vriendjes?

 

Je bent vast nieuwsgierig hoe dat bij anderen is. Nou dan moet je dit boek lezen! Hierin vindt je de belevenissen van Tanja en Leonie die beiden brandwonden hebben.

 

Tanja en Leonie komen elkaar tegen na een advertentie in een tijdschrift. Ze zijn erg verschillend maar helpen elkaar bij vragen en situaties die misschien ook moeilijk voor jou zijn. Misschien wordt je al wat nieuwsgierig als Tanja vertelt wie zij is: 'Hallo, ik ben Tanja. Ik zie er zo uit omdat ik, toen ik zes jaar oud was, ben verbrand. Ga niet naar me lopen staren want dat vind ik heel vervelend. Als je iets van mij wilt weten vraag het dan gewoon. Ik mag er dan wel anders uitzien maar ik ben niet gek! Je hoeft niet voorzichtig met me te doen want ik kan wel tegen een stootje. Tot ziens op het schoolplein.' 

Nou die durft! Hoe zou het met Leonie zijn?

 Ja, dat moet je zelf maar lezen.

  

A.W. Faber, Klinisch psycholoog